בן שנתיים עם חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/08/2013 | 22:36 | מאת: אורן

בני בן שנתיים וחודשיים,נולד עם חיך אחורי שסוע למיטב הבנתי את הניתוח אמורים לעבור בגיל 10 חודשים עד 18 חודשים.האם דחיית הניתוח תיפגע לילדי בהתפתחות הדיבור? אופן הדיבור שלו קצת מוזר ולא ברור,הסבירו לנו שאת האותיות ק,כ,ג, יהיה לו קצת קשה להגות אבל דווקא אותן הוא הוגה מצויין את שאר האותיות לא כמו ב,ט,פ,צ,ש.קלינאויות תקשורת לא מקבלות אותנו מפני שעדיין לא עברנו את הניתוח.אבקש את דעתך בנושא וגם המלצה על קלינאית תקשורת במרכז.בתודה מראש אורן.

12/08/2013 | 23:05 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, עלינו ראשית כל לבדוק את בנך ואז נוכל להמליץ על המשך הטיפול. פקס להפניות: 097471617. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה