קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/05/2013 | 12:27 | מאת: רייצ'ל

שלום רב, אני בת 17 בקרוב, בילדותי (סיביבות גיל שנתיים) אובחנתי כחולת אסטמה, האסטמה נעלמה עם השנים (אם כי אני עדיין נאלצת להשתמש במשאף מידי פעם בעת פעילות ספורטיבית) כבר זמן רב (יותר מ3 שנים) אנשים מעירים לי על הקולות שאני עושה בעת האכילה, השינה, בדיבור או אפילו כאשר אני במנוחה. הם טוענים שהנשימות שלי כבדות ונשמעות כמעיין אנחות.. הייתי מעוניינת לדעת אם ישנה סיבה לדאגה, או האם יש דרך למנוע מהנשימות שלי להיות כל כך כבדות?

04/05/2013 | 17:01 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, נשימה רעשנית היא נשימה מאומצת ולכן יש לראות היכן החסימה או ההיצרות ולפתור את הבעיה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה