שלום רב,יהודה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

07/04/2013 | 14:40 | מאת: קובי

יש לי תסמינים של ריח לא טוב מהאף יובש בפה אף סתום בבוקר עברתי ניתוח קונכוטומיה עדיין קשיי נשימה אפית עברתי FO ריקמת שקד שלישי לא חוסם אבל בולט לתוך המעבר ממצאים בבדיקה אף הסטיה אינה משמעותית במחיצת האף שמאלה קונכות תחתונות היפירטרופיות ללא הפרשה עשיתי עשיתי סי טי טומוגרפיה כולל הלרינקס הכל יצא תקין

07/04/2013 | 14:44 | מאת: קובי

אני אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי

08/04/2013 | 00:06 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פנייתך איננה ברורה, האם אתה חש בריח לא טוב, או הסובבים אותך? בכל אופן צריך לבדוק אותך בכדי לענות על שאךותיך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה