שאלה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/02/2013 | 16:54 | מאת: דן

שלום בחודשיים האחרונים אני בחרדות ולחץ נפשי קשה מאוד שמעתי על חבר שמצאו לו מחלה בגרון להבדיל ממתי ששמעתי אני מרגיש קושי בבליעה שאני שותה מים אני מרגיש שלא יורד רגיל בקושי עשיתי בדיקת בליעה אם סיב אופטי הרופא אמר שהבדיקה תקינה לחלוטין והיה קצת גבינה מרוחה בלועה אמר שיכול לקרות וגם בגלל שקיים אצלי שקדיים ענקיים שחוסמים את הגרון האם יכול להיות שפיתחתי בעיה פסיכוסומטית ואם שארית גבינה מרוחה בלועה יכול להיות גם מהשקדיים המוגדליים תודה

23/02/2013 | 07:37 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ככל הנראה כפי שאת בעצמך מבינה המדובר במצב דחק נפשי. בכל אופן במידה וגם עקב השקדים הגדולים את מעוניינת בהערכה מקצועית הרי שניתן לבצע זאת. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה