רעננה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/02/2013 | 21:15 | מאת: ינקי

1. האם יש לנחירות טיפול מלבד CPAP או סד-דנטלי 2. האם סד-דנטלי לנחירות שומר גם מפני שחיקת שיניים 3. האםיש מקום בו ניתן לנסות סד-דנטלי לפני שנכנסים להוצאה הגדולה (כמו שניתן לנסות CPAP)?

19/02/2013 | 23:01 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הגישה ביסודה מוטעית. אין לדבר על טיפול ללא ברור. בדיקת שינה היא בדיקה תיאורית סתמית שאיננה מהווה כלל בסיס לטיפול.יש לבצע ברור מתאים, כולל צילומי רנטגן בכדי לברר את הגורמים האנטומיים בפציינט האינדיבידואלי לבעייתו. רק כך ניתן להציע טיפול. CPAP מתאים למעט מאד פציינטים וסד דנטלי עוד להרבה פחות. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

09/03/2013 | 14:35 | מאת: יחזקאל

תתעניין, שווה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה