בעיות נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/01/2013 | 19:03 | מאת: רונה

שלום רב! אני מקווה שאני בפורום הנכון כי התקשיתי למצוא פורום אחר בנושא.... בשנים האחרונות אני מרגישה שאני לא ישנה טוב בגלל בעיות נשימה- אני מתעוררת הרבה פעמים בלילה, קמה תמיד עייפה כאילו לא ישנתי טוב, עם פה יבש לחלוטין, ולרוב האף שלי נסתם כשאני הולכת לישון- והייתה לי התמכרות לאלרין במשך שנה. אולי חשוב לציין שבילדותי סבלתי מקוצר נשימה והייתי עושה אינהלציות מדי פעם... אמרו לי לאחרונה שגם הכאבים בחזה ובכל האיברים הפנימיים שיש לי מדי פעם- הינם גם כתוצאה מנשימה לא טובה... האמנם? ובנוסף- לא יודעת אם זה קשור- האף שלי כל הזמן מטפטף, ואני צריכה איתי נייר טואלט צמוד כבר יותר משנתיים... מה יכולה להיות הבעיה? תודה!!

15/01/2013 | 21:07 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, את סובלת מאטימות אף ונזלת. כלומר מחלת אף. סיבות לא חסרות, מבעיה מבנית למחלות רירית לסוגיהן. פני לרופא אא"ג והוא יבדוק את אפך, יאבחן את הבעיה ויציע פיתרון. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה