דום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

07/11/2012 | 19:36 | מאת: ארי

שלום דוקטורת אני סובל מזה שנים רבות מעייפות ואלרגיה כרונית לוקח לפעמים כדורים אנטיסטניניםץ הייתי פעמיים במעבדת שינה למרות שלא ממש הצלחתי לישון כל כך טוב בבדיקות נודע לי שאין לי בעיות דום נשימה. למרות שאישתי אומרת לי שלפעמים אני נוחר בלילה ואני חושב שכן כי אני כל היום עייף מאד בקושי יכול לתפקד עליתי במשקל ולא יכול להתעסק בספורט כי אני מרגיש מאד חלש.כל הבדיקות שלי תקינות לחלוטין.הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות שאני כן סובל בכל זאת מדום נשימה ואיך אפשר לתקן זאת ,האם יש דרך אחרת לדעת הייתי רוצה לקבל תגובה ממך דוקטור ותודה רבה .

08/11/2012 | 05:26 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אין צורך במעבדת שינה בכדי לברר באם יש לך הפרעת נשימה חסימתית בשינה. אדרבה, הפרעות נשימה בשינה יכולות כלל לא להתגלות בה. בכדי לדעת באם הנך סובל מהפרעת נשימה חסימתית בשינה שאל את אשתך או את הסובבים אותך באם הנך נוחר. אם הנך נוחר ותגיע לבדיקה אפשר יהיה לעזור לך. עייפות וחולשה כפי שאתה מתלונן יכולות להגרם מסיבות שונות. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה