נחירות בשינה עם פה סגור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/03/2012 | 09:02 | מאת: שני

שלום רב! אני בת 36, בשנתיים האחרונות התחלתי לנחור כנראה כתוצאה מעלייה במשקל. אני ישנה תמיד עם פה סגור. רציתי לשאול האם יש הבדל בין נחירות עם פה סגור לנחירות עם פה פתוח? (הכוונה מבחינת שורש הבעיה)בעלי טוען שאם אני ישנה עם פה פתוח הנחירות נעלמות. ודבר שני, האם NOZOVENT יכול להקל על הבעיה ואיפה אני יכולה לקנות אותו? תודה רבה שני

24/03/2012 | 10:50 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, נשימה בפה סגור היא ברכה בערות ובשינה. הנחירה איננה נגרמת עקב בעיה באף ולכן נוזוקורט איננו מהווה כלל טיפול בבעיה. צריך לבדוק אותך וניתן לברר את הסיבה לנחירה. אך אם הנחירה הופיעה במקביל לעליה במשקלך נסי תחילה לשוב למשקלך המתאים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה