נחירות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/03/2012 | 19:52 | מאת: זהבה הראל

הייתי אצלך בביקור במרפאה בגלל נחירות, ההבחנה הייתה שיש לי עודף משקל בחלק העליון של הגוף ועלי להוריד במשקל הגוף על מנת מקבל טיפול, שהטיפוך כולל ניתוח לשון, רציתי לדעת עוד פרטים על ניתוח זה (אמרת לי שכתוצאה מההשמנה הלשון התהבת אשמח לתשובה

13/03/2012 | 21:45 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הניתוח מבוצע באמצעות מערכת הקרויה קובליישן ומתבצע מבעד לפה בהרדמה כללית. מסירים רקמה מאמצע בסיס הלשון. כרוך ביום אשפוז ושבוע חופשה בבחת. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

14/08/2012 | 21:53 | מאת: אבי ז.

אני הייתי נוחר המון זמן ולא הצלחתי להסתדר עם שום מכשיר. לאחרונה רכשתי אביזר שדומה למוצץ שאוחז את הלשון ושומר אותה בקדמת הפה. לקח לי כמה ימים להסתגל אבל מייד בלילה הראשון אשתי דיווחה לי שהנחירות פסקו..התמדתי ואני עכשיו מרגיש יותר טוב, פחות עייף, לא מנקר ויותר מרוכז- יושן כמו תינוק ממליץ בחום- רכשתי אצל לבריאות שופ גם לא יקר בכלל אבי ז.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה