חוסר אוויר ומעט לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

16/02/2012 | 18:21 | מאת: שיר

אני כבת 39, ולא סובלת ממשהו מיוחד. לפני כ-3 חודשים הפסקתי לעשן לאחר 20 שנות עישון של 6 סיגריות ביום, וגם העליתי כ-7 ק"ג. לאחרונה (אולי זה לא כ"כ קשור אבל במיוחד כשבוע לפני הוסת) אני מגישה חוסר אוויר מחנק ודופק מואץ, כאילו אני רוצה שאיפה גדולה. כשאני כן מצליחה לקחת את השאיפה הגדולה - אני נרגעת לכמה דקות, ושוב זה מתחיל. עשיתי אקג - הכל כשורה. בבדיקות דם נמצא שיש לי חוסר בויטמין D וכולסטרול מעט גבוה. מה אני צריכה לעשות כדי להקל על מצבי ?

17/02/2012 | 19:26 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ככל הנראה את סובלת ממצב חרדה. אך כדי להתקדם בקשי בדיקת קרדיולוג. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה