צרידות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/02/2012 | 18:49 | מאת: הראל

שלום, הנני צרוד כבר כחודשיים, לאחרונה עשיתי בדיקת סטרובוסקופיה עם סיב קשיח. נאמר לי שיש לי סימני לרינגיטיס ואודם ושללו נגעים. הומלץ לשתות הרבה ולשנות הרגלי תזונה. אני פועל לפי ההוראות אבל אין שיפור בצרידות(יש לציין שבבוקר הקול שלי יותר טוב משעות הערב). 1) האם יש המלצות נוספות בנושא? 2) תוך כמה זמן אני אמור להרגיש שיפור? תודה רבה.

15/02/2012 | 22:40 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

לום רב, לא ראיתי את הבדיקה ולכן אינני יודע אם הייתי מסכים עם האבחנה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה