נחירות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

14/02/2012 | 09:19 | מאת: לימור

בעלי איש צבא, אשר סובל מנחירות, האם יש פתרון לבעיה זאת ? רופא היחידה אמר שאין מה לעשות, ולא הפנה אותו לשום מומחה בנושא, לאיזה רופא עליו לפנות?

14/02/2012 | 19:04 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אם אכן כך הוא הרשי שהדבר מצער. מכל מקום בעלך יכול לדרוש הפניה למרפאת מומחים אף, אוזן וגרון. שם הוא יכול לבקש הפניה אלי במרפאת חוץ אא"ג במרכז הרפואי "מאיר" בכפר-סבא. אוכל לאבחן את הסיבות לבעייתו ולהציע לו תוכנית טיפולית מתאימה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

14/02/2012 | 19:04 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אם אכן כך הוא הרשי שהדבר מצער. מכל מקום בעלך יכול לדרוש הפניה למרפאת מומחים אף, אוזן וגרון. שם הוא יכול לבקש הפניה אלי במרפאת חוץ אא"ג במרכז הרפואי "מאיר" בכפר-סבא. אוכל לאבחן את הסיבות לבעייתו ולהציע לו תוכנית טיפולית מתאימה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה