עצירת נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

31/01/2012 | 18:48 | מאת: קארין

שלום. אני בת 35 ולא מעשנת. קורה לי מידי כמה חודשים הפסקת נשימה של בערך עד דקה שאני לא מסוגלת לנשום.לא דרך האף ולא דרך הפה כמובן. זה מכניס אותי ללחץ נוראי, גלי חום בזמן שזה קורה. ממש מפחיד. בלי שום סימפתום לפני (בא בהפתעה). אציין שלא סבלתי מאסתמה מעולם. "בעיות הנשימה" אם היו לי זה רק כשהייתי מצוננת נורא ואז יש גם קושי לנשום.

01/02/2012 | 03:14 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מדובר בהתקפי פניקה המביעים מצב חרדה. פני בשלב ראשון לרופא המשפחה. במידת הצורך לפסיכיאטר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה