שיעול תוך כדי דיבור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/01/2012 | 02:22 | מאת: שלומי

שלום אני בן 47 מידי כמה שנים אני נתקף בשיעול תוך כדי דיבור ולא מהתקררות . אני רוצה לציין שאני מעולם לא עשנתי וגם לא שותה אלכוהול. הטיפול שעוזר לי להרגיע את השיעול הוא קוד אקמול , בימים אלה אני עושה אנילציה של דקסאקורט פורטה פעמיים ביום לאחר יומיים אין הרבה שיפור . אשמח לקבל חוות דעת

28/01/2012 | 23:27 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מאחר ומדובר בגרוי עצבי הקודאין עוזר והדקסאקורט לא עוזר. אין צורך באקאמול די בכדורי קודאין. קודאין ניתן ליטול ימים מועטים בלבד. על כן במידה והקודאין לא מועיל יש תרופות אחרות. כדי לאבחן סופית ולטפל צריך לבדוק אותך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה