הרגשת חנק

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/10/2011 | 20:32 | מאת: רונית

שלום ,הבעיה התחילה איתי לפני כשנה כאשר אני מתעוררת בלילה עם הרגשת חנק איומה כאילו אני הייתי מתה ואחרי דקה אני חוזרת למצב נורמאלי הדבר חוזר על עצמו ברוב הלילות עד שאני פוחדת לישון אני אשה בת 38 מטופלת בקרדיולוג ופאבין עקב עלייה בדפוקןת הלב לפני שנתיים לציין שעברתי לאחרונה סדרת בדיקות מקיפות של איקו לב,בדיקה נוירולוגית ,בדיקת שמיעה, mri ראש בדיקות דם לתפקודי בלוטת התרים, בדיקות דם מקופות והכל תקין לגמרי אז מה יכול להיות ההסבר להרגשה זו?

25/10/2011 | 21:53 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, קרוב לודאי שמדובר בתופעה אשר איננה מסוכנת כלל. כדי לתת תשובה כהלכה ולפתור את הבעיה צריך לבדוק אותך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה