ניתוח מחיצה באף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

24/10/2011 | 19:37 | מאת: פלונית

בן 35 סובל מחוסר אויר באף, נוחר, והמצב לאחרונה החמיר. היה בבדיקת אצל רופא אא"ג בבדיקה אנדוסקופית, ראה מחיצה עקומה באף ואמר שזה מה שגורם לחוסר נשימה ואויר באף ורצוי שיעבור ניתוח. אין לו פוליפים. הוא תושב ירושלים. האם אתה גם עושה ניתוחים באיזור ירושלים? ואם המחיצה (העצם באף ) עקומה זה גורם שהוא מרגיש שנושם רק דךר הפה ולנחירה??? תודה.

24/10/2011 | 20:55 | מאת: פלונית

במידה ואינך עושה ניתוחים באיזור ירושלים, יש לו בטוחים: פניקס ומושלם, האם אתה מומחה בניתוחים ליישור מחיצות עקומות באף? היכן אתה מנתח באופן פרטי? תודה רבה.

25/10/2011 | 00:25 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אכן מומחה. מנתח בכיסוי חברות הביטוח כולל הפניקס אך אינני מנתח בכיסוי קופ"ח כגון מושלם.מנתח במדיקל סנטר הרצליה ובאסותא תל-אביב. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

24/10/2011 | 23:59 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מחיצת האף הסוטה איננה גורמת לנחירה. מדובר במצב יותר מורכב ויש לבצע ברור בהתאם. עליו להגיע לברור מתאים ואז ניתן להציע תוכנית טיפולית מתאימה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה