צריבה בלשון.

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/08/2011 | 05:53 | מאת: נופר

אני חייבת תשובה דיי דחוף אני סובלת בערך יומיים מצריבה לא מובנת בצדדים של הלשון ובקמה הלשון. לא נראה שום סימנים עליה. אולי נקודות קטנות קטנות. לא משהו לבן ויוצא דופן. כאילו הלשון שלי קיבלה כוויה. קשה גם לבלוע רוק כי אני מרגישה שזה נמצא גם בנקודות איפה שהשן בינה נמצאת. ב4 הפינות בפה. אני גם לא יכולה לאכול כי המרכז של הלשון צורבת לי. בדקתי אולי זה אפטות אבל אפטות הן לבנות כאלה ואצלי לא נראה כלום. אבל בכל זאת זה לא נעים. אני חייבת להגיד שאני בתקופת פסיכמוטרי יכול להיות בגלל זה? או אכילה מופזרת של פירות? ואני משתמשת במשחה אנטיביוטית לפנים בגלל אקנה קל. וקרה שבטעות שמרחתי בפנים לא שטפתי את היד והכנסתי אותה לפה זאת גם יכולה להיות הסיבה? אני אשמח לתשובה. לא ישנתי כל הלילה בגלל שהלשון שלי צרובה. גם לא שתיתי בכלל משהו חם בחודש האחרון. כך שכוויה זה ממש לא.

02/08/2011 | 05:54 | מאת: נופר

בקצה הלשון

02/08/2011 | 23:29 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, יתכן ממגע ויתכן מחלה ויראלית. את יכולה לפנות לד"ר אילנה קפלן, טל': 03-5326999. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה