החלמה מניתוח שקדים- דאגה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

27/07/2011 | 01:51 | מאת: טום

אהלן, עברתי את ניתוח השקדים ביום חמישי בערב, היום יום שלישי בערב עברו חמישה ימים אני בן 18, ואני סובל מכאבים היסיטרים בבליעה ובדיבור, אך הוזהרתי מראש ואני מנסה לסבול, היום כאשר ישנתי בצהרים קמתי עם הרבה ליחה, כאשר ירקתי את הליחה ראיתי בליחה דם( דם אשר בצבע חום כהה, דם שהתקשה או משהו כזה) ואז פתחתי את הפה והארתי עם פנס וראיתי הרבה ליחה עם דם, וראיתי מן פצע עם דם בצד השמאלי של הגרון שקודם היה מכוסה בלבן, כמובן שישר נכנסתי ללחץ שטפתי את הפה ולא יצא דם, כלומר זה היה נראה כאילו היה דם קודם לכן כשישנתי.. , הורי טענו שזהו לא דימום ואין טעם להלחץ.. כרגע כשאני פותח את הפה אין דם וגם הפצע שהיה נראה קודם איננו.. והלבן חזר.. אך בכל זאת אני בלחץ ומפחד מדימום מה לעשות? האם לגשת למיון? או להרגע לנוח ולהמשיך לאכול קרח בלי הפסקה

27/07/2011 | 05:44 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, חבל שהנך סובל מכאבים קשים-הדבר איננו הכרחי. החומר הלבן הוא פיברין, המופרש כאשר יש פצעים ברירית ולא בעור על פני הגוף. הדבר מעיד על תהליך החלמה. מכל מקום פנה למנתח שיעזור לך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה