דום נשימה בשינה - דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/06/2011 | 17:13 | מאת: סוזאן

היי אחיינית שלי בת כשנתיים ,בתקופה האחרונה סובלת מאוד מדום נשימה ובמיוחד בשינה . בפעם האחרונה לפני יומיים הפכה כולה לכחולה ולאחר שחזרה לנשום ,נשארו סימנים כחולים בחצי מהפנים. מה אפשר לעשות ? הפנינו אותה לבית חולים ,נתנו כל מיני מכשירי אסטמה לסוגיהן ותרופות אבל נראה לי שזה לא עוזר וחוששת אני שחס וחלילה יקרה משהו ויהיה מאוחר. האם יש המלצה לרופא מומחה מהצפון ,נצרת ,חיפה ,קריות או לא משנה . האם יש בתי חולים מומחים בדברים כאלה? או האם צריך בכלל רופא ריאות ולא אף אוזן וגרון? ההרגשה שבקופת חלים לא כל כך יודעים איך לעשות ומה לטפל ואנחנו מאוד לחוצים.... עזרה בבבקשההההההההההההה

22/06/2011 | 21:47 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הבעיה היא בתחומו של רופא אף, אוזן וגרון. תמהני כיצד קרה שלכך הגעתם. פנו לרופא אא"ג שיפתור את הבעיה לאלתר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה