נחירות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/03/2011 | 00:38 | מאת: מכבי חיפה אלופה

לדר' שלום רב!! אני בחור בן 23.. ספורטאי.. אני נוחר נורא חזק עד כדיי שכל מי שנימצא בבית לא יכול לישון בסביבתי... הם טוענים שהנחירות ממש חזקות.. זה פוגע לי בביטחון ובאיכות חיים, אני רוצה להתחיל טיפול שיעזור לי אנא ממך תפרט לי ותסביר לי את כל הפרוצדורה... תודה רבה

22/03/2011 | 05:16 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לומר לך כיצד לטפל בנחירה שלך בלי לבדוק אותך זה בדיוק כמו להיציע טיפול לחולה בלי לדעת מה מחלתו. צריך לבדוק אותך, לבצע צילומי רנטגן מיוחדים ואז ניתן להציע לך טיפול מתאים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה