לגבי העמותה ניב שפתיים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

20/02/2011 | 12:56 | מאת: יעל

אני יודעת שעמותה מתה והיא פעלה בעיקר בשביל ההורים ובתור אחת "שסובלת " מחיך שסוע כבר 29 שנה אין אף אחד שעזור הייתי בטיפולים פסיכולוגים וזה לא עוזר אני חושבת שמי שיכול להבין הכי טוב את הילד זה רק מי שהיה שם מי שסל מאותו דבר, וכן מאטימות של רופאין ובכלל של הממסד , הייתי רוצה להקים בעזרתם של כל אלה כבר מיואשים מהמערכת מן פורום או כל דבר שבעצם ייתן תשובה ובעצם קול לאלה שאין להם קול , חיפשתי הרבה מקומות כדי להבין ואין שום דבר אפילו פה זה פורום לחיך שסוע אבל לא רק וזה לא טוב כי זה גם על עוד דברים שלא רק נלווים לבעיות הנלוות לחיף שסוע ואני לא רק מדברת על בריאות אלא עבודה והשתלבות בקהילה ..שאין אף אחד שעזור ... אני יודעת שזה בלאגן מה שאני כותבת אבל הכל נכתב מזעם על הממסד ... אני כבר מחכה יותר מ5 שנים להפיגש אם צוות המומחים אבל תמיד יש משו יותר חשוב מיצדם אני יוכלה להמתין אז זהו שנאמס לי ... הייתי רוצה לדעם אם יש בכלל אפשרות להקים מחדש את עמותה והפעם שהיא תעזור גם לילדים ולמתבגרים . אני פתחתי דף בפייסבוק והייתי רותה שהיו עוד חברים שם שסובלים כמוני http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_177569095596219

שלום יעל, לפני שנים רבות הוקמה עמותת ניב שפתיים על ידי הורים לילדים עם חיך ושפה שסועים. גם לי היה חלק בהקמת העמותה.בשנים האחרונות פעילותה פסקה. בהתייחס אליך, דלת מרפאתנו, המרפאה לחיך ושפה שסועים בבית ולים מאיר בכפר סבא, פתוחה בפניךוברצון רב נעזור לך כפי שאנו עוזרים למאות מטופלינו. את יכולה ליצור עמי קשר באמצעות האימייל שלי [email protected] או ישירות למרפאה באמצעות טלפון 09-7472703 או באמצעות הפקס 09-7471617. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

16/03/2011 | 13:36 | מאת: -ליעל-

אני רוצה להכנס לדף הזה אבל הכתובת לא תקינה. אשמח אם תפרסמי אותה שוב.

02/09/2012 | 12:55 | מאת: יעל

http://www.facebook.com/groups/177569095596219/ וההלוג האישי שלי http://differentwaystolove.blogspot.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה