שקדים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/11/2010 | 23:00 | מאת: לירון

מהם הקריטריונים להורדת שקדים? בני נוחר בלילה (בן כמעט 4)נושם מהפה ובלילה נשימתו מאומצת מהפה ללא היסטוריה של ריבוי דלקות אוזניים ללא נוזלים באוזניים ללא ריבוי של דלקות גרון (בדר"כ לוקה בדלקות ויראליות)מהם הסיכויים שיצטרכו להוריד גם את השקדים

21/11/2010 | 23:36 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הדיון הוא עקר. צריך לבדוק אותו, אולי להיעזר בצילום רנטגן ועל סמך הנתונים לקבוע באם צריך או שאיננו צריך. חשוב לבצע מה שטוב לבנך שהוא אדם בזכות עצמו ואיננו נתון סטטיסטי. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

22/11/2010 | 23:17 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לקט התוויות לכריתת השקדים: אם השקדים דוחקים את הלשון,גורמים להיצרות הלוע ונחירות.הפרעות נשימה בשינה. אם גורמים לליקוי בהתפתחות שלד הפנים, נחירה והפרעת נשימה בדינה שנגרמת עקב הגדלת השקדים. ריח-פה בואש, דלקות שקדים ועוד. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

22/11/2010 | 23:17 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לקט התוויות לכריתת השקדים: אם השקדים דוחקים את הלשון,גורמים להיצרות הלוע ונחירות.הפרעות נשימה בשינה. אם גורמים לליקוי בהתפתחות שלד הפנים, נחירה והפרעת נשימה בדינה שנגרמת עקב הגדלת השקדים. ריח-פה בואש, דלקות שקדים ועוד. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה