חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

06/10/2010 | 10:29 | מאת: רינה

שלום רב בני נולד עם שפה וחיך שסועה, כרגע הוא כבר בן17 הבעיה היא מטיפולי השינים, חסרה לו עצם וממליצים לו על ניתוח כדי להכניס עצם כיוון שחסרה לו שן אחת קדמית, האם יש שיטה אחרת לעזור לו פרט לניתוח, שתי השינים הקרובות לשן הקדמית טובות. מה עושים?

06/10/2010 | 22:59 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כאשר חסרה עצם הרי שיש להשלימה. הדרך היחידה היא השתלת עצם הניטלת מעצם הכסל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

06/10/2010 | 22:59 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כאשר חסרה עצם הרי שיש להשלימה. הדרך היחידה היא השתלת עצם הניטלת מעצם הכסל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

20/10/2010 | 12:15 | מאת: ליאת

רינה שלום ביתי נולדה גם כן עם חיך שסוע ומחילפה כעת את שיניה הקדמיות כשאחת מהן לא יוצאת האם זה קרה גם אצלכם כך? האם שיני החלב הקדמיות יצאו טוב? אנא עני לי

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה