נחירות אחרי ניתוח שקדים+שקד שלישי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/09/2010 | 13:55 | מאת: חנה

בני בן השנתיים עבר ניתוח שקדים + שקד שלישי לפני חמישה ימים ונוחר בצורה חריפה הרבה יותר מאשר לפני הניתוח. האם זה סביר בימים הראשונים שלאחר הניתוח? האם יתכן שמשהו השתבש בניתוח או שהנחירות נגרמות מסיבה אחרת והניתוח רק החמיר את המצב?

13/09/2010 | 05:44 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הדבר יכול להיגרם עקב נזלת או קרישי דם באף, יכול להיגרם עקב בצקת בלוע ולעיתים נדירות ביותר ואני מניח שלא זה המקרה, השארת גוף זר כספוגית בלוע האפי. יש גם סיבות נוספות. הייתי מציע שתפנו למנתח. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה