מה דעתך על ניתוח עם כפתורים בעלי שסתום?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/08/2010 | 14:45 | מאת: רן

כך שאין צורך להשתמש באטמי אוזניים נוספים בכל אמבטיה, בריכה וכו'.

14/08/2010 | 10:00 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, האיסור של הכנסת מיים לאוזניים לאחר צנרור התופיות זוכה שמום מה ע"י רופאים שונים לחומרת-יתר. ברוב המקרים כניסת מים לאוזניים איננה גורמת לזיהום. במקלחת ניתן להטות את הראש אחורנית ודי בכך. במידה ורוצים מעבר לכך הרי אטמי סיליקון זולים ופשוטים די בהם. לגבי שחיה בים ובבריכה, המהדרים יכולים להשתמש באטמי סיליקון הפשוטים המוחזקים במקומם ע"י סרטים צבעוניים ודקורטיביים: Ear bands (צומת מדיקל: 03-7362277). לסיכום הנושא הוא פשוט וקל לפיתרון ללא התעסקות יתר וללא מגנלות משמעותיות לגבי הילד. צינוריות אורו מצויידות בשסתום אין בנמצא למיטב ידיעתי. יש צינוריות שהפיה שלהן גבוהה יותר מעל התופיות והמבנה שלהן הוא כזה שהסבירות שטיפות מיים החודרות לאוזן תחדורנה בעדן נמוכה יותר. מה שחשוב היא החדרת צינוריות שמוכח שהן נפלטות ללא עיכובים ואינן מותירות אחריהן נקבים קבועים המחייבים סגירה בשלב מאוחר יותר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

14/08/2010 | 14:19 | מאת: רן

האם אתה ממליץ? או חושב שזה מיותר?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה