נחירות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

03/08/2010 | 14:17 | מאת: טליה

בתי בת 2 נוחרת מדי פעם ולפעמים קשה לנשום דרך האף אני מדברת בשינה בלילה.מהו הפיתרון טבעי בשביל להקל על הילדה? היא קמה שזה מפריע .תודה................

03/08/2010 | 19:24 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הטבע אכזר ובטבע רק החזק שורד והחלש דינו מוות. בטבע מחלות בלי סוף ותוחלת חיים קצרה. הצויליזציה המודרנית באמצעות הרפואה נלחמת באכזריות הטבע ובאמצעים שאינם כדרך הטבע מביאה לבריאות, איכות חיים, אושר והארכת תוחלת החיים. בתך זקוקה לבדיקת רופא אא"ג ולפתרון הבעיה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה