טיפול טורטודנטי לחיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/08/2010 | 18:25 | מאת: ליאת מנשה

ביתי בת 7 כשנולדה התגלה אצלה חיך שסוע (בחלק הרך) טופלה אצלכם ע"י ד"ר נחמני המדהימה שאין מילים לתאר את האשה המלאכית הזו!!!!!!!!!!!! השאלה שלי היא:היום בת 7 מתחילה להחליף שיניים האם יש צורך במעקב אורטודנטי (יש לה מנשך הפוך אבל עם החלפת השיניים נראה שזה מסתדר מעצמו,מה דעתכם?

02/08/2010 | 22:49 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אני מסכים אתך לחלוטין בנוגע לד"ר אריאלה נחמני. במקרים של חיך שסוע תיתכן תת-התפתחות הלסת העליונה. התכם זקוקה לבדיקה וטיפול במרפאה האורתודונטית של המרכז לחיך שסוע אצלנו. מאחר ונולדה עם חיך שסוע זכאית לבדיקה וטיפול בכיסוי סל הבריאות וללא תשלום מכם. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

22/08/2010 | 03:01 | מאת: ליאת

איך קובעים תור בבקשה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה