בעיות בדיבור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

01/08/2010 | 18:38 | מאת: עידן

שלום רב. ברצוני להתעייץ בנושא חשוב מאוד, בני בן 13 וחצי עם בעיות בדיבור. הבעיה היא שבני מדבר מהר מאוד ובולע מילים. בגיל 11 היינו אצל קלינאית תקשורת במשך חצי שנה אך לא ראינו שום שינוי או התקדמות. כיום אני אובדת עצות מאחר ובגיל ההתבגרות קשה יותר לטפל בבעיה זו. ברצוני להתייעץ עימכם מה או לאן לפנות בכדי לעזור לבני. אציין ואומר כי הוא בתיכון כיתה ט' והמצב רק הולך ומחמיר ובקושי מבינים אותו כשהוא מדבר. אודה על תשובתכם המהירה האמא הדואגת

שלום רב, מדבריך אני מבינה כי מובנות הדיבור של בנך ירודה וכי הוא מדבר מהר ו"בולע מילים". על פי אנפורמציה זו יתכן ולבנך בעיה של דיבור חטוף. אוכל רק לאמר כי קלינאית תקשורת (או קלינאי תקשורת) היא הכתובת. נסי לפנות לד"ר עופר אמיר קלינאי תקשורת המומחה בתחום הפרעה בשטף הדיבור טלפון: 03-7369638 . בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה