נחירות ודום נשימתי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

06/07/2010 | 21:42 | מאת: סיון

חבר שלי נוחר ועושה קולות מתוך שינה בצורה בלתי נסבלת ואנו נאלצים לישון בנפרד. לפני כחצי שנה הוא עבר ניתוח הוצאת טורבינות מהאף (שהיו גדולות מאוד) וזה עזר אחרי כמה זמן לתקופה קצרה וחזר. הוא ממש מפחד מטיפול נוסף כי לטענתו הניתוח היה לו ממש קשה. מה ניתן לעשות וכיצד אפשר לטפל בבעיה?

06/07/2010 | 22:46 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ניתוח קונכיות במידה ונעשה כיאות איננו כרוך בסבל כלל וכלל. אך בכל מקרה יש לבצע ברור מתאים כדי לדעת את הסיבה לנחירה ולהציע טיפול מתאים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה