בעיות ריור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/07/2010 | 21:29 | מאת: עדי

ילד בן 6.5 בגיל 3 עבר ניתוח להוצאת 2 שקדים שקד שלישי וצינוריות. טופל אצל קלינאית תקשורת וקיבלנו תרגילים לבית. כיום השקד השלישי גדל רופא א.א.ג. אומר שיש מספיק מעבר לאויר, חזר לנחור בלילה ממשיך לרייר אנחנו ממשיכים לעשות את התרגילים אך לא רואים הטבה במצב מבקשים את המלצתכם

04/07/2010 | 23:36 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ילד שנוחר סביר להניח שגם פיו פעור ואפו סתום. הילד זקוק לרופא אף, אוזן וגרון אשר יועיל לו ולא לקלינאית תקשורת. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה