שקד שלישי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/06/2010 | 01:46 | מאת: ליאת מנשה

שלום,בני בן 3 סבל משקד שלישי טופל בטיפול הומאופטי שעזר לו מאוד ,הוא כבר לא נוחר הנשימה שלו לא מאומצת ומהירה או רעשנית.אולם לאחרונה שמתי לב שיושן עם פה פתוח מעט ולעיתים מתעורר בפתאומיות ומשנה פוזיציה במיטה סימנים דומים לאלו שהיו לו כאשר סבל מאוד משקד השלישי שאלתי האם יתכן שיש לו עדין הפרעה מהשקד למרות שלא נוחר? יש לו לסת עליונה בולטת (מיבנית)האם בגלל זה הפה שלו נישאר פתוח?(עד עכשיו היה עם מוצץ) אנא יעץ י כיצד עלי לנהוג תודה מראש

23/06/2010 | 05:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הומאופטיה אשר הומצאה ע"י ד"ר הנמן לפני למעלה ממאתיים שנה מבוססת על שלשה עקרונות שאנו יודעים בודאות שאינם נכונים. ההומאופטיה איננה משפיעה על גוף האדם ולכן איננה אפילו "מדגדגת" את האדנואיד. כל אשר היא עושה זה שהיא סוגסטיבית, כלומר משכנעת את התמימים הניתנים בקלות להשפעה, ורבים כאלו באוכלוסיה, שהמחלה חלפה. כך שטחו עיניהם לראות את האמת. הזהרי משרלטנים את יכולה ליפול קורבן מחר גם לנוכלים בתחום אחר. חבל על ילדך. פני לרופא אף, אוזן וגרון ע"מ שיטפל בו כיאות. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה