הפרעות דיבור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/05/2010 | 15:44 | מאת: שרה

שלום שמי שרה ואני בת 18 היה לי עגיל בלשון ומתי שעשיתי אותו לא ידעתי שזה גורם לבעיות דיבור . אחרי שגיליתי הורדתי אותו אבל ניהיה לי בעיה עם הדיבור לא משהו משמעותי..עכשיו רציתי לדבר עם אחרי שהורדתי אותו הדיבור יחזור להיות לי כמו שהיה? ועוד דבר ניהיה לי המון רוק בפה ואני כל כמה דקות צריכה לבלוע רוק ורציתי לדעת עם זה כתוצאה מהעגיל בלשון או שזה פתאום ניהיה?? תודה!

שלום רב, סביר להניח כי הדיבור יחזור למה שהיה. יתכן ופנייתך אלינו הינה זמן קצר לאחר הורדת העגיל. המתיני עוד זמן מה ואם תרגישי אי נוחות בכל הקשור לדיבור או לריור, חזרי אלינו. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה