נחירות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/05/2010 | 22:25 | מאת: מוחמד

אני נוחר מזה כמה שנים,ולאחרונה אשתי אומרת שאני נוחר הרבה ברעש יותר חזק ,האם טיפול בגלי רדיו יעזור

19/05/2010 | 09:09 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, עקרונית מאחר ואבא לא עבר ברור הרי שאודעים מדוע הוא נוחר. בברור מתאים ניתן לאבחן את הליקוי האנטומי הגורם לכך וכך להתאים לו טיפול שיתאים אינדיווידואלית לו. לגבי "טיפול" בגלי רדיו. איננו הגיוני ופגיעתו לעיתים קשה. הוא יכול לגרום לתחושת ליחה ואף להפוך נחרן למי שסובל מדום-נשימה בשינה. שיעור הצלחתו ירוד ולא ראוי לבצעו. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה