אין לי נחירות בשינה .אני מתלוננת על עיפות יתר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/05/2010 | 13:41 | מאת: שושי

עשיתי בדיקת מעבדת שינה ויצא לי קל מאוד יחסית. אבל יש למשל 4-5 היתעוררויות משהו כזה. אני ממש סובלת מעיפות שישנה מעל 12 שעות ביום. ואני ראיתי שאני לא מסתדרת עם מכשיר סיפאפ. מה עליי לעשות לדעת שבברור אני זקוקה למסכנ. האם יש קשר יש לי תיפקודי ראות חסימה משהו כזה. מי עלה על הבדיקה הזו זה ביטוח לאומי. אני רק ידעתי שאני שהיתי קטנה או מקום סגור לא מסוגלת בלי אויר. אם יש קשר בכלל גם לשינה. מה קורא עם אני לא לוקחת את הסיפאפ .האם במשך הזמן זה יחמיר. אני שוקלת 90 גובה 170 .

15/05/2010 | 14:46 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, עדיין לא ברור שום דבר ואפילו מצבך לא רק הטיפול שאת זקוקה לו אינן ידועים. יש לבדוק אותך, יש צורך בהדמיה רנטגנית ע"מ לדעת מה הגורם להפרעית הנישמה בשינה ומה אכן השלכותיה. הבדיקה במעבדת השנה היא תיאורית ומוגבלת ולא ניתן כלל להציע לך תוכנית טיפולית על סמך בדיקה זו. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה