שיטת קובליישן

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

27/10/2009 | 21:43 | מאת: יוני

שלום פר' פינקלשטיין! אני סובל מנחירות מזה זמן רב. הלכתי למרפאה פרטית בה המליצו לי על טיפול באמצעות גלי רדיו. אני יודע, שאתה מתנגד לכך נחרצות. שמעתי על שיטת הקובליישן, שעמיתך לפורום, ד"ר ברוורמן, מאוד ממליץ עליה. אך מגלישה באתר שלך הבנתי, שגם אליה הנך מתנגד. אנא, פרט את הסיבות להתנגדותך. תודה

28/10/2009 | 00:12 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, באתר שלי אני מסביר מדוע כל תהליך בו גורמים לחיך להצטלק גורם להיצרות דרכי הנשימה, עליה בתנגודת למעבר האוויר וכך להחמרה בדום-הנשימה החסימתי ובמידה וכיום יש נחירה בלבד הרי שהנחרן כחודשיים לאחר הטיפול יתחיל לסבול גם מדום-נשימה חסימתי. הטיפול גורם להיצרות בדיוק כמו הטיפול בגלי רדיו בעוד שניתוח פועל הפוך ומאפשר הרחבה של דרכי הנשימה. עם זאת, במידה ותחליט לבצע קובליישן הרי שתוכל אח"כ כמו אחרים שעברו את הטיפול לבוא אלי לניתוח תיקון. מובן שניתוח תיקון נחות ביחס לאי-ביצוע הקובליישן או לניתוח מראש וללא נזק הקובליישן. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה