קלינאית תקשורת לבעיות דיבור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/09/2009 | 13:23 | מאת: הילה

שלום, אני בת 22, יש לי כתם לידה על הצד הימני של הפנים וגם על השפה העליונה מה שגורם לי לבעיות בהגייה. האם תוכלו להמליץ לי על קלינאית תקשורת באריזור פ"ת המטפלת בהיגוי? תודה.

שלום רב הילה, ככל שידוע לי כתם לידה, כשלעצמו, על הפנים אינו גורם לקשיי היגוי. בכל אופן, אם בעבר קבלת טיפול על ידי קלינאית תקשורת הייתי ממליצה לחזור אליה. אם לא, את יכולה למצוא קלינאית תקשורת באמצעות האתר של האגודה הישראלית של קלינאי התקשורת, בתיבה "למי לפנות" .שם תוכלי לצפות ברשימה של קלינאי תקשורת בהתאם למקום מגוריך. שנה טובה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה