דום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

01/08/2009 | 12:40 | מאת: אברהם סודאי

שלום לך בעבר עברתי אצלך ניתוח להסרת העינבל וכן ניתוח ספטום . הנתוחים לא עזרו ואני סובל מדום נשימה ומתעורר מחוסר אוויר במידה ואני ישן על הגב . ניסתי כדור טניס אז זה מפריע לי . שמעתי על התקן לקיגדום לסת תחתונה נא הודיע לי עמדתך בנושא . בתודה רבה מראש סודאי אברהם 0523511162 או מייל [email protected]

02/08/2009 | 11:43 | מאת: בוריס

אני ממליץ לך לנסות את שיטת בוטייקו או מה שקוראים נשימה בריאה. למרות ההתנגחות המוזרה של פרופסור פינקלשטיין בפעם הקודמת בה הזכרתי את השיטה, אני ראיתי במו עיני על חבר שלי כיצד היא פועלת. מאחל לך הקלה.

02/08/2009 | 16:01 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הפרעות נשימה בשינה נגרמות עקב ליקוי אנטומי. טיפולים התנהגותיים אנם משנים מבנה. טיפול בבני אדם הוא דבר רציני מאד וצריך להיות מושתת על הגיון וניסוי מבוקר ורציני. שיטת בוטייקו איננה מבוססת על הגיון ובודאי שלא על ניסוי ובדיקה אובייקטיבים. השיטה איננה אלא הבל ורעות רוח המתאימה לפתאים עליהם סוגסטיה פועלת היטב והמשוכנעים שמרגישים טוב למרות שהבעיה הרפואית שלהם נותרה בעינה. בכבוד רב פרופ' יהודה פינקלשטין

02/08/2009 | 15:33 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ראשית כל לא עברת ניתוח להסר הענבל אלא ניתוח פלסטי של הלוע שכלל גם קיצור החיך. לגבי ההתקן הדנטלי, הוא יעיל במעט מאד ןמבין מקרים הקלים בלבד. אינני זוכר עתה את הנתונים הצפלומטריים שלך שמן הסתם מצויים בתקך. אם אתה רוצה לנסות התקן דנטלי אתה יכול לפנות לד"ר וינוקור: , טל': 054-4855737. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

14/08/2009 | 08:17 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

מר סודאי הנכבד, שכחת לציין שהניתוח בוצע כמעט לפני כחמש עשרה או עשרים שנה!!! מי יודע כמה במצבך היה חמור היום לו לא היית עובר את הניתוח בזמנו. כמו כן מאחר ולא בדקתי אותך שנים רבות אין לי מושג מה קורה אצלך היום. אם תגיע לבדיקה אפשר יהיה לדעת במה מדובר וכיצד להועיל. בכבוד רב פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה