בזמן שינה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/07/2009 | 23:55 | מאת: רינה

אני לעיתים מתעוררת עם כאב אוזן ימני חזק, זהו אותו אוזן שאני שוכבת עליו בלילה (על כרית). יצויין שאין לי בעיות באוזניים, או דלקות.(בכל זאת לא מלבד זאת..) האם אתה מכיר תופעה כזאת ,אולי כמעין "וקום" מהכרית? או שמא זה משהו אחר, לדעתך? תודה מראש על תגובתך, רינה

03/07/2009 | 22:14 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ככל הנראה אין הכרית "אשמה" בכאב. את זקוקה לבדיקת רופא אף, אוזן וגרון. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

05/07/2009 | 17:29 | מאת: רינה

תודה רבה על תגובתך! נ.ב. בינתיים החלפתי כרית ליקרה כזאת-אורטופדית, ובימים האחרונים אין ת'תופעה- אבל בהחלט אשמע לעצתך אם הכאב יחזור!

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה