מה משך הזמן ההחלמה לניתוח SEPTRINOPLASTY?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/07/2009 | 00:45 | מאת: אדריאן לרנר

ד"ר פינקלשטיין שלום רב לצערי לא יכלתי עד עכשיו ליצור איתך קשר בשנית מאחר שכרגע אני קצת במצב אישי קשה אך רציתי לשאול שוב מהו משך הזמן ההחלמה לניתוח SEPTORINOPLASTY למרות שעברתי אותו בילדותי וכפי שנאמר אני מוזמן לניתוח שני לתיקון הניתוח הקודם עקב נזלת טורדנית ותיקון נחיר + מערות האף שבוצע בעבר ברמב"ם במחלקת חיך ושפה שסועים עם מחלקת פלסטיקה. אני שואל מכיוון שכרגע התחלתי לעבוד ובגלל מצב כלכלי קשה שבו אני נמצא יהיה לי בעיה להיעדר למשך שבועיים או שלוש מהעבודה. אני מקווה כמו כן שכבר קיבלת את ה C.T. של מערות האף בדואר רשום. מחר כמו כן אשלח לך פקס כפי שביקשת לשלוח בעבר עם מס' ת.ז. בכבוד רב אדריאן

03/07/2009 | 22:11 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, המושג החלמה איננו מוגדר באופן מוחלט וניתן לפרשו לכאן ולכאן. מרכיב הניתוח החיצוני שונה מבחינת היקפו וכך המראה בימים הרשונים לאחר הניתוח. בכל מקרה תזדקק לחופשה של שבוע. לעיתים נחוצה חופשה ארוכה יותר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה