שינה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/06/2009 | 07:48 | מאת: עיד

בוקר טוב אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל ואני מבקש מהפרופסור לעזור לי או לכוון אותי יש לי בן בגיל 15 שהוא קם בלילה ללכת לשירותים הוא לא מתמצא איפה הוא נמצא לפעמים הוא פותח את הדלת הראשי של הבית ולפעמים הוא ניגש למטבח אחרי שאנחנו מעירים לו כמה פעמים הוא חוזר למציאות ותודה

30/06/2009 | 19:28 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הפאעות שינה מסוג פאראסומניה אינן מטופלות על ידי אלא הפרעות נשימה. פנו לד"ר ירון דגן, מנהל מעבדת השינה של אסותא. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה