מחיצה באף ופנים אדינואליות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/08/2019 | 13:16 | מאת: שלום

אני בן 18 ו יש לי נזלת כרונית ו מחיצה באף ויש לי פנים אדינואליות האם אחרי הניתוח מחיצה שאני אחזור לנשום מה האף הפנים שלי יחזרו להיות נורמליות ואם לא איך אני יכול לתקן אותם

שלום שלום, פנים אדנואידליות הן תוצאה של נשימת פה במשך שנים, עקב חסימה בדרכי נשימה עליונות. אני הייתי ממליצה לפנות לרופא א.א.ג ובמקביל לאורתודונט מומחה בתחום של מבנה הפנים. אני ממליצה על פרופ' דרור איזנבוד אורתודונט מומחה בתחום. בברכה,] ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה