צלילה לבעלי חיך ושפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/05/2019 | 08:43 | מאת: בעל חיך ושפה שסועה

שלום, אני אדם בעל חיך ושפה שסועה המעוניין לצלול. מנסיוני הדל בשנורקל אני חווה לחצים קשים באזניים וגם בעת טיסות. למיטב הבנתי כל מקרה לגופו ואין איזושהיא ידיעה חד משמעית אז רציתי לשאול האם ישנם רופאים המתמצאים בתחום שאיתם אוכל להיוועץ. והאם ישנו מרכז מידע אודות הנושא. תודה רבה

שלום רב, בהחלט רצוי שתבדק על ידי רופא א.א.ג. בעיות באוזניים במקרים של חיך שסוע שכיחות. אתה יכול לפנות לד"ר פיראס קאסם, מומחה א.א.ג , מרפאת א.א.ג בית חולים מאיר, כפר סבא . בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה