חך שסועה ושפה שסועה דו צדדי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/04/2017 | 22:18 | מאת: אידה

אני בשבוע כמעט 16 בסקירה מערכות ראו שיש לתינוק שפה שסועה וחך שסוע דו צדדי הומלץ על הפלה,רציתי לדעת עם יש טיפול לזה עם אפשר לדבר עם מומחה עם הילד יראה נורמלי ?

שלום רב, בוודאי שיש טיפול הכולל ניתוחים לסגירת השסעים. אבל עליכם לדעת במה הדברים אמורים. ברצון רב אפגוש אתכם במידי. נוכל להיפגש ביום רביעי לאחר הפסח. נוכל גם לדבר באמצעות הנייד שלי. צרי עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] בברכת חג שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה