שיבוש הגייה בילד בן 5

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/01/2017 | 12:07 | מאת: דבורי

מבקשת הנחייה לטיפול עבור ילד בן 5 שהוגה את האות "ד " במקום "ג" ואת האות "ק" במקום "ט". היינו אצל קלינאית ותיקה מאוד, והיא יצאה מגידרה ואמרה שלא יודעת איך לטפל!! כיון שהשיבושים שלו הפוכים, והוא גם מחליף בין קולי לאל- קולי. היא נתנה לי את השם שלך. איך ניתן להתקדם? תודה רבה

שלום רב, כדי שאוכל לתת תשובה מקצועית, עלי לבדוק את ילדך. שלחי באמצעות פקס לפקס המרפאה בבית חולים מאיר 09-7471617 ובו רשמי את פרטי ילדך ואת הסיבה לבקשה לאבחון. צרפי דוח של קלינאית תקשורת במידה ויש לך. ברצון רב אשתדל לעזור. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה