גרד עם נגעים וקשקשת על העור כולו

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

30/10/2019 | 20:43 | מאת: אלרגיה רב מערכתית

שמי מיקי אני סובלת מגרד קשה ביותר מלווה בנגעים אדומים וקשקשת בכל הגוף, לקחתי כל טיפול אפשרי אנטיהיסטמינים למיניהם פי ארבע, תוצאת בדיקת ה IGE מראה 1266 , נאמר לי שהרמה גבוהה מאד . התחלתי טיפול בקסוליר במינון של 300 , את הזריקה קבלתי שתי פעמים ושיפור אין עדיין אני ממשיכה להתגרד הגוף מעקצץ מאד וגם שורף מבפנים, שאלתי האם הקסוליר מתאים לסוג האלרגיה שלי ? לא יודעים למה אני אלרגית , חשבתי אולי יש לי סבוריאה מכיוון שיש לי קשקשת בצורת כדורים קטנטנים ולבנים . לציין ששיניתי את כל התזונה שלי בהמלצת נטורופט וירדתי 10 ק״ג בחודשים אך לצערי מצבי לא השתפר. כמה זמן לוקח ל קסולייר להשפיע על המצב הקשה שאני נמצאת. האם יש טיפולים חדשים שיכולים לדכא את הגרד הנגעים האדומים והקשקשת שהפכה לי את החיים. אודה לתשובה בהקדם.

התגובה לזולייר היא אינדבדואלית- יש כאלו שמגיבים מייד ויש כאלו שלוקח להם 2-3 חודשים להגיע לשיפור באורטקירה. במידה ואת חושדת שזו לא האבחנה הנכונה ממליצה על פנייה למומחה אלררגיה ואימונולוגיה שבקיא בטיפול במחלה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת