אורטיקריה כרונית במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

05/09/2019 | 09:22 | מאת: אילנית

שלום דר , בת 45, מזה כשנתיים לוקחת כל בוקר טלפאסט 180 .בחודשים האחרונים מרגישה בנוסף לגרד תחושת צריבה וחום פנימי ( נבדקתי מבחינה הורמונאלית ולא נמצאת עדין בסקאלה של טרום מנאופזה). האם יש קשר ( לא כל היום בעיקר בשעות הערב ) לאורטיקריה ? כמו כן , האם לאחר שנתיים של טיפול מומלץ ללכת למומחה ולעשות בדיקות דם ? האם התרופה פוגעת בגוף מעבר ליעילותה , שהרי נלקחת על בסיס יומיומי . תודה

טלפסט היא תרופה עם פרופיל בטיחות גבוה. לגבי שאלתך - בהחלט כדאי לפנות למומחה לאלרגיה ואימונולוגיה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת