סרפדת כרונית התפרצות לאחר כמה ימי שקט

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

18/08/2019 | 17:51 | מאת: אבי

שלום ד״ר סובל מזה 4 חודשים מסרפדת לוקח לורסטין שמשתק את התסמינים בוצרה טובה ,מדי פעם מנסה להפסיק את הטיפול אבל אז התסמינים חוזרים דיי מהר, בפעם האחרונה שניסיתי להפסיק קרה משהו מפתיע ובמשך 5 ימים לא היו תסמינים וכך גם ביום החמישי ,אולם בליל היום השישי התסמינים חזרו , שמתי לב שבאותו לילה שתיתי בירה לבנה ,דבר שאני לא נוהג לעשות בכלל !! האם שתיית הבירה העירה את הסרפדת ??? או שז ה מיקרי - תודה ויום טוב

המשמעות היא שלא חלה הפוגה במחלה ועליך להמשיך טיפול. לגבי הבירה- ייתכן שזה מקרי אבל אלכוהול בחלק מהחולים עלול לגרום להתלקחות. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת