האם יש לי סרפדת? או טפיל בלתי נראה?

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

11/11/2018 | 20:37 | מאת: טובה

שלום, מזה מספר ימים יש לי כמות לא גדולה עקיצות (מבלי להיעקץ)בכמה מקומות בגוף. חזה, מאחורי האזן, גב ,כתפיים) חלק מהם נעלם ואז מופיע במקום אחר. הגוף מגרד במיוחד בלילה, ובייחוד בסביבה של ה עקיצות אבל לא רק. יש מעין תחושה של תולעת תת עורית שעוברת ממקום למקום. היתכן וזו סרפדת?

קשה לדעת מבלי לראות את התפרחת וגם להבין כמה דברים נוספים

15/04/2020 | 01:48 | מאת: מיכל

היי,אני סובלת עכשיו בדיוק ממה שהיה לך, מה זה היה בסוף ואיך טיפלת? גם לי יש את זה עכשיו ומיד לא יכולה ללכת לרופאים עכשיו בהסגר

15/04/2020 | 02:35 | מאת: טובה

היי, לבי אתך. רופא העור חשב שזו אלרגיה אך התרופות שנתן לא עזרו, לבסוף אחרי לא מעט זמן חלף לבד, אבל אין ספק שהייתה תקופה קשה. לא עזר כלום. מקלחות, צינק,משחות,שאיבות תדירות של המזרן והחלפת מצעים..פשוט כלום. כשהגעתי לדר מעוז אחרי כמה חודשים היות והתור היה מאד ארוך, ראתה רק צילומים ולא סברה שזו אלרגיה. אז נשאר בגדר תעלומה. אמרו לי שאולי מדובר בעקיצות של טפילי יונים אבל זה ממש לא היה מישהו מוסמך. ברוך שפטרנו ורק שלא יחזור. מקווה שגם לך יעלם במהרה. ואם תהיה לך אבחנה ברורה אשמח אם תכתבי פה. החלמה מהירה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת