אורטיקריה ילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

04/11/2018 | 00:01 | מאת: אורטיקריה

הבת שלי בת 4.5 אובחנה באורטיקריה התלקחויות של נגעים אדומים נפוחים ומגרדים קשות במקומות שונים ומשתנים בגוף. איך מטפלים/מרפאים את הדבר הנורא הזה? היא ממש סובלת ומקבלת יום יום אריוס בוקר וערב ובשבועות האחרונים הרבה סטארואידים יום וחצי הפסקה ושוב חוזר חלילה. הילדה בוכה ומשתוללת שמגרד לה ,קמה בלילות וחסרת מנוחה. חוסר אונים, מה עושים?? איך אפשר לעזור לה? מפחדת מכל הרעל-התרופות האלה ועל בסיס קבוע בסהכ ילדה בת 4.5 תודה על עזרתך

שלום לך. אורטיקריה היא בהחלט מחלה מאתגרת ועל אחת כמה וכמה כאשר מטופל בילדים. עם זאת, אנטי היסטמינים הם בטוחים לשימוש ואין לך מה לחשוש מטיפול יומיומי באנטיהסטמינים. במידה ועדיין המחלה לא בשליטה, כדאי להגיע לייעוץ במרפאת

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת