יש קשר בין אורטיקריה לטיפולי פוריות?

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

29/08/2018 | 21:55 | מאת: בלה

היי האם יש קשר בין אורטיקריה לבין טיפולי פוריות? או לחלופין ללידה? ילדתי לפני שנה וחצי והתחלתי בטיפולי פוריות בנובמבר ומאז כמעט כל יום יש לי פריחה. איך הכי נכון לטפל בזמן טיפולי פוריות?

שלום לך, בוודאי . יש קשר הדוק בין אורטיקיריה לבין גורמים הורמונליים ולכן גם עשויים להיות שינויים - התלקחות /התפרצות או הפוגה - במהלך קבלת תרופות הורמונליות וגם הריון. כדאי לגשת לייעוץ ולקבל טיפול שייקל עליך במהלך טיפולי הפוריות.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת